Brugge

Een glorie die nooit zal vergaan

Jan D Hondt 1735 copyright

Brugge is veruit de intiemste stad van België. De middeleeuwse stad vol kasseien loopt over van bezienswaardigheden. Elke hoek die je omdraait trakteert je op een historisch uitzicht, waar in de binnenstad je ook bent. Brugge wordt ook wel eens het Venetië van het Noorden genoemd, met haar reien die de stad kriskras doorkruisen en romantische groene kades. Een passende bijnaam dus, vinden wij!

De stad dwingt je om te vertragen. Het is er ideaal om op het gemak rond te kuieren en alles op te nemen, te voet of via paard en kar. De kleine straatjes met de typische trapdaken, de vele chocolatiers en de overvloed aan kunst maken van Brugge de ideale culturele reisbestemming. Bezoekers zijn gewaarschuwd: je zou zo maar eens onherroepelijk verliefd kunnen worden op Brugge.

Locaties op slechts een paar minuten van je kamer

Voor ons is er geen enkele plek op de wereld die tipt aan de oprechte intimiteit en warmte van Brugge. We kunnen het niet genoeg benadrukken, dus laten we deze Brugse bezienswaardigheden voor zich spreken. Het zijn stuk voor stuk plaatsen die meer zeggen dan achtduizend woorden.

Curious family

Curious family

Curious family

Belfort
Diamantmuseum
Frietmuseum
Culture lover

Culture lover

Culture lover

Archeologiemuseum
Arentshuis
Brugse vrije

Brugge bruist.

Brugge is een stad met een oud gezicht, maar met het hart van een jonge twintiger. De eeuwenoude kunststad blijft zichzelf non-stop heruitvinden, ook al lijkt het een plaats waar de tijd stil bleef staan. We bewijzen je maar al te graag dat het moderne Brugge meer is dan de som van haar historische delen.

laat ons je gidsen