Toerisme

Reiefestival

Foto Post Reiefeesten

De Reiefeesten komen in 2023 terug als Reiefestival.

In 2013 werd na een halve eeuw een punt gezet achter de Reiefeesten, maar nu komen de bekende Brugse Reiefeesten terug onder de nieuwe naam Reiefestival. Vanaf 2023 zullen de Reiefeesten afwisselen met Triënnale Brugge en de Gouden Boomstoet en zo driejaarlijks op en rond de Brugse kanalen doorgaan.

Het concept werd volledig aangepast naar een multidisciplinair kunstenfestival voor podiumkunsten en biedt de toeschouwer een blik op de Brugse geschiedenis en het Brugse erfgoed door de ogen van de kunstenaar. Voor elke editie wordt er gewerkt rond een bepaald thema waarbij er ruimte is voor creatieve verbeelding en creatie steeds centraal staat. De eerste editie in 2023 zal geloof als thema hebben.

Bron: https://www.brugge.be/reiefees...

Brugge bruist.

Brugge is een stad met een oud gezicht, maar met het hart van een jonge twintiger. De eeuwenoude kunststad blijft zichzelf non-stop heruitvinden, ook al lijkt het een plaats waar de tijd stil bleef staan. We bewijzen je maar al te graag dat het moderne Brugge meer is dan de som van haar historische delen.

laat ons je gidsen