Tourisme

Reiefestival

Foto Post Reiefeesten

De Reiefeesten komen in 2023 terug als Reiefestival.

In 2013 werd na een halve eeuw een punt gezet achter de Reiefeesten, maar nu komen de bekende Brugse Reiefeesten terug onder de nieuwe naam Reiefestival. Vanaf 2023 zullen de Reiefeesten afwisselen met Triënnale Brugge en de Gouden Boomstoet en zo driejaarlijks op en rond de Brugse kanalen doorgaan.

Het concept werd volledig aangepast naar een multidisciplinair kunstenfestival voor podiumkunsten en biedt de toeschouwer een blik op de Brugse geschiedenis en het Brugse erfgoed door de ogen van de kunstenaar. Voor elke editie wordt er gewerkt rond een bepaald thema waarbij er ruimte is voor creatieve verbeelding en creatie steeds centraal staat. De eerste editie in 2023 zal geloof als thema hebben.

Bron: https://www.brugge.be/reiefees...

Bruges pétille.

Bruges est une ville au visage ancien, mais elle a le cœur de quelqu’un de vingt ans. La ville d’art ancestrale n’arrête pas de se réinventer, même si le temps semble s’être arrêté dans ce lieu. Nous serons heureux de vous prouver que le Bruges moderne représente bien plus que la somme de toutes ses parties historiques.

Laissez-nous vous guider