Bath & Barley Brugge - een unieke ervaring

Beerspa Bruges 4 person complete spa

Als je op zoek bent naar een unieke en ontspannende ervaring tijdens je bezoek aan Brugge, dan is Bath & Barley de perfecte plek voor jou. Bath & Barley biedt een onvergetelijke ervaring die het beste van twee werelden combineert - een luxueus bad en een heerlijk biertje.

Je kunt ontspannen in de traditionele houten kuip en - bij een temperatuur van 39°C - doet de mix van water, hop en kruiden zijn wonderlijke werk. Om het hoofd koel te houden, kun je een fris biertje tappen om alles te relativeren: weg met die zorgen, die zijn voor morgen. Het bier is een zorgvuldig samengestelde selectie van lokale ambachtelijke bieren die de ervaring perfect aanvult.

Als je het 'Luxe'-arrangement hebt geboekt, kun je gebruikmaken van de hopsauna. Met een temperatuur van 70 graden is deze sauna perfect voor zowel beginnende als ervaren 'saunista's' en kun je je helemaal onderdompelen in heerlijke hoparoma's. Het eiken vat met vers, koud water is je aangewezen afkoelingsoptie.

De eigenaars van Bath & Barley hebben hard gewerkt om een comfortabele en gastvrije omgeving te creëren. Het interieur is prachtig ontworpen, met charmante houten accenten die perfect passen bij het rustieke gevoel van de stad.