Hotel Portinari

Brugge als protégé

Daniel van der kolk z H4 Zf FO Hr Lg unsplash

Hotel Portinari is als een canvas voor de stad. Doorheen het hele hotel ontdek je zowel oude meesters als jonge artiesten, die in onze gangen, ontbijtzaal en kamers een podium krijgen. We ondersteunen de Brugse kunstenaars, net zoals kunstweldoener Tommaso Portinari dat deed in de 15de eeuw.
Ervaar de cultuur in alle details en laat je inspireren!

Lokaal ondernemen

We hechten veel belang aan een korte keten met zo weinig tussenschakels, want we geloven dat de lokale handel verdient om te bloeien. Daarom werken we samen met lokale ondernemers, plaatsen we cultuur voorop en zorgen we voor een sterk ecologisch beleid. Historische omgeving, hedendaagse invulling.

Ontdek hier onze lokale partners, stuk voor stuk Brugse makers en kunstenaars.

Hotel slider 2
Hotel slider 3
Brody

Voor en door Brugge

Kevin mueller Mj6 Iybr4 ST8 unsplash

Het hotel groeide uit onze liefde voor de stad. Onze thuisbasis staat wereldwijd bekend als een historische locatie, een bastion van oude meesters en ambachten. Maar het is veel meer dan dat. We nemen je graag mee naar het hedendaagse Brugge, een boeiend kruispunt van oud en nieuw.

Ontdek op onze blog wat je zeker gezien, gedaan, geproefd moet hebben.

Brugge bruist.

Brugge is een stad met een oud gezicht, maar met het hart van een jonge twintiger. De eeuwenoude kunststad blijft zichzelf non-stop heruitvinden, ook al lijkt het een plaats waar de tijd stil bleef staan. We bewijzen je maar al te graag dat het moderne Brugge meer is dan de som van haar historische delen.

laat ons je gidsen