Things to do

Evenementenkalender

3 evenementen in juli 2024

Wis filter
 • Rebel Garden

  13 apr. 2024 - 1 sep. 2024
  Stadscentrum
  (In het kader van Triënnale Brugge 2024) Musea Brugge engageert zich met Rebel Garden voor een opstandige, urgente kunsttentoonstelling die de relatie tussen mens en natuur onder de loep neemt. Het centrale thema is De Tuin maar ook kwesties als de gevolgen van de klimaatopwarming, de zesde massa-extinctie, klimaatactivisme, de relatie tussen de kunstenaar en de tuin, ... worden aangesneden. Gedurende vijf maanden, en dit zowel in het Groeningemuseum, het Gruuthusemuseum als de zolder van het vernieuwde Museum Sint-Janshospitaal, wordt de bezoeker uitgenodigd om na te denken over de toekomst van onze planeet.
  Brugge Campagnebeeld final jpg
 • Triënnale Brugge 2024

  13 apr. 2024 - 1 sep. 2024
  City Centre
  Triënnale Brugge brengt driejaarlijkse hedendaagse kunst en architectuur naar de historische kern van de stad Brugge in een unieke omgeving als UNESCO werelderfgoed. Voor deze 4de editie verkent Triënnale Brugge het verborgen potentieel van de stad met het thema "Spaces of Possibility. Hoe kan een door UNESCO beschermde historische stad, waar het niet-bouwen centraal staat, omgaan met verandering?
  Jan D Hondt 2328 14 c Studio KCA Skyscraper the Bruges Whale
 • Cactusfestival 2024

  12 jul. 2024 - 14 jul. 2024
  Minnewaterpark
  Het tweede weekend van juli is het intimistische Minnewaterpark traditiegetrouw hét decor voor tal van nationale en internationale muzikale helden. Klinkende namen zoals Patti Smith Quartet, Brittany Howard en Cat Power sings Dylan ’66 zijn al gestrikt. De Amerikaanse band én suppertopper The War on Drugs zal het Cactusfestival in stijl afsluiten met een exclusieve, twee uur durende show.
  Overzicht square jpg