Special offer

Summer Deal

Summer Deal

Je vakantie in Brugge wordt deze zomer nog een tikje leuker! Wie nu een verblijf van minimaal 2 nachten boekt, kan tot het einde van het jaar genieten van één van de drie Summer Deals t.w.v. € 50.

Zalig overnachten in Hotel Portinari én Brugge van haar beste kanten ontdekken? It’s a match made in travel heaven!

Kies je favoriet!

Combineer je verblijf in Hotel Portinari met één van de drie toffe Summer Deals! Of je nu een romantische trip plant in het Venetië van het Noorden of met het hele gezin Brugge komt ontdekken, genieten wordt het sowieso!

Summer Deal 1: Bruges in a box

Summer Deal1Brugse bieren, chocolade, koekjes en tal van andere verrassingen t.w.v. € 50. Om lekker van te smullen in je hotelkamer of als proevertje voor thuis!

BOEK NU

Deal 2: Shopping & Tasting

Summer Deal2
Winkelen en genieten? Deze waardebon van € 50 is vrij te besteden in de deelnemende boetieks, restaurants, … zelfs een beautybehandeling kan!

Boek nu

Deal 3: Sightseeing, musea & attracties

Summer Deal3Een ritje in de paardenkoets, een museumbezoek, kidsfun in Boudewijnpark, … dit boekje met 5 vouchers (elk t.w.v. € 10) laat de keuze aan jou!

Boek nu

De (niet zo) kleine lettertjes / Hoe genieten van de Summer Deals?

Om van de Summer Deals te genieten, volstaat het om tussen 1 juni en 30 september 2021 een verblijf van minimaal 2 nachten te reserveren. Het verblijf zelf kan doorgaan tussen 1 juni en 31 december 2021. Met je reservatiebewijs kun je jouw Summer Deal bij Visit Bruges makkelijk valideren. Geen zorgen, we mailen je een handig stappenplan en helpen je graag ook bij eventuele vragen!