
Nomad
Kitchen + Bar
Onze buren Nomad zullen de komende maanden ons terras en de veranda gebruiken voor het uitbaten van hun zaak.
NOMAD staat voor “No Ordinary Meals And Drinks” en is een vernieuwend concept op het Zand dat focust op korte keten, lokale producten en biologische ingrediënten.
Alle gerechten worden zoveel mogelijk bereid met de biologische groenten van hoeve De Hogen Akker te Beernem en met producten van lokale partners zoals hoeveslagerij ‘De Bokke’, Vishandel Anthony, Maertens bio eieren en de Reinaardhoeve ijs. Ook voor vegetariërs is er een mooi aanbod van heerlijke burgers.
Bij slecht weer is er een beperkter aantal tafels en wordt er in shifts gewerkt voor de lunch: 11u30-13u of vanaf 13u15.
Reservaties kunnen telefonisch op het nummer 050 73 64 88 of via email info@nomadbrugge.be

Openingsuren
Maandag tot donderdag: 9u00 tot 18u00
Vrijdag: 9u00 tot 22u00
Zaterdag: 8u00 tot 18u00
Gesloten op zon- en feestdagen
Brugge bruist.
Brugge is een stad met een oud gezicht, maar met het hart van een jonge twintiger. De eeuwenoude kunststad blijft zichzelf non-stop heruitvinden, ook al lijkt het een plaats waar de tijd stil bleef staan. We bewijzen je maar al te graag dat het moderne Brugge meer is dan de som van haar historische delen.