Toerisme

SEADS x FoodWave

Blogpost Foodwave Seads

In kader van het project Food Wave vinden in Brugge verschillende activiteiten en initiatieven plaats.

Food Wave is een internationale gemeenschap van jongeren die actief is in 17 landen met als doel bewustwording te creëren over duurzame manieren van consumeren en produceren van voedsel in onze steden.
Dit om de inspanningen voor de beperking van de klimaatverandering te versterken, en om een invloedrijke stem te hebben in het beleid, zodat we tegen 2030 een eerlijk en duurzaam mondiaal voedselsysteem kunnen bereiken!

Deze zomer komt het kunstenaarscollectief SEADS naar Brugge!

SEADS staat voor ‘Space Ecologies Art & Design’. Het collectief verzamelt artiesten, wetenschappers, ingenieurs en activisten uit alle hoeken van de wereld die toekomstgericht kritisch denken en experimenteren.
Ze ontwikkelen op participatieve wijze projecten rond maatschappelijk relevante thema’s als ecologie en technologie. Biomodd is één van die projecten. Op de website van Musea Brugge is er meer informatie te vinden over het project.

Samen met FoodWave en het Entrepot werkt Food Wave activiteiten uit die de link tussen duurzaamheid, voeding en de interactieve installatie van SEADS leggen.

Bron: https://www.brugge.be/seads-x-...

Brugge bruist.

Brugge is een stad met een oud gezicht, maar met het hart van een jonge twintiger. De eeuwenoude kunststad blijft zichzelf non-stop heruitvinden, ook al lijkt het een plaats waar de tijd stil bleef staan. We bewijzen je maar al te graag dat het moderne Brugge meer is dan de som van haar historische delen.

laat ons je gidsen